lördag 20 augusti 2011

Dag 3 med lilla Aila

Då har man skaffat sej en blogg da, tack Pia som introducerade mej :)

Är en tjej på 27 år som just skaffat mej en finsk lapphundstik med min sambo. :) Hon heter Lapinlunas Glitteri, "Aila". Svart med ljusa tecken, får lära mej lägga in bilder senare :) Sen innan har vi en liten viltfärgad chihuahuafröken på 9 år, Peppersaints Eureka, "Wilma". En bestämd dam som inte riktigt än har tagit den lilla till sitt hjärta.. ;)

Lite seg och "döven", inte blivit många timmar sammanhängande sömn inatt men nu tar husse vid inatt så jag får sova :) Känner mej som en riktig småbarnsförälder men antar att de inte behöver va oroliga för bit i sladdar och kiss på golvet? ;) haha..
Koppeltränade lite idag, gick riktigt bra.. :) Släppte henne även och hon gick inte många meter bort hon inte. :)
Tur man har en mamma som hjälper till och tar ut gammeldamen ibland, svårt annars, iaf idag när gubben är på golftävling :) Hon behöver ju röra på sej även om det finns en valp i huset som, än så länge, inte kan hänga på så långa svängar :)

Roligt för jag tycker de är inte förrän idag som hon är riktigt sej själv Aila, men nu tror ja hon känner sej mer hemma och trygg. Nu är de full fräs och det går bättre och bättre mellan henne och Wilma, mest köket och oss som är jobbiga för henne. Köket - MAT!! Vi - mys och gos som nu helst plötsligt ska delas me en annan liten varelse.. Inte alltid så poppis men de går bättre och bättre och över förväntan!

Nej nu får de nog bli lite mellanmål, känner att en äter mer nu när man är uppe längre dagar, isch ;)

Ha de bäst!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar