fredag 28 oktober 2011

Sitter på jobbet å ska snart få åka hem å sova, gött!! :)

Idag ska vi slipa på de sista detaljerna innan utställningen i Karlstad på lördag, imöra!! Gaah! Ska bli superkul å jättespännande!! :D Hoppas de blir någon mer lappevalp så de inte bara blir jag och Cassandra med Aicha emot varann :) Det skulle komma 6 lappar varav 3 är från Lapinlunas :) Aila, Aicha och Ajax :)
Så vi ska ses sen, jag å Cassandra å gå "inte-hälsa-promenad" så de vet tills på lördag att de inte ska hälsa på varann jämt, kan bli svårt i ringen ;) Haha..
Sen ska vi en sväng till Maybritt å busa lite, katterna är intressanta, å ja ska förhoppningsvis få hämta mina Tupperwere-grejer ;)
Sen ska vi träffa Hilde och hennes lappetik Ella som är två månader äldre än Aila :) Promenad å ringträning :) (Detta är ju såklart utspritt över dagen me sov å ät-vila i mellan da).

Tror Aila återfått sina öron igen också ;) sist vi va i skogen så va hon som i en annan värld men igår så lyssnade hon lika bra som vanligt igen.. :) Å de gick superbra på valpkursen, enligt mej å husse.. Haha.. Hon är allt en liten stjärna denna Lapinlunas Glitteri!! :D

Nää, nu får ja ta ett ryck här så ja får sova snart :)
Ha de bäst!
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar