måndag 26 december 2011

Då va julen snart över å vi väntar på å få vaka in de nya året :) Är lite nervös för hur apan ska reagera på fyrverkerier men :/
På uppesittarkvällen, dagen före julafton, hade vi folk hemma, vi va 6 st å Aila tyckte först att alla va lekkamrater men sen slappna hon av fort å somna, efter att ha gnagt opp en förtidig julklapp från Jossan ;)
Vi har lärt oss några nya trick också, snurra, rulla runt och vinka :) Så stolta vi är över vår lilla dröpe! ;) Får bli "hopp" nästa tror ja :)
Snart är de dax för Eidsvoll-utställningen och jag tjatade till mej ett PM häromdagen :) 6 valpar å 10 vuxna skulle de komma :) Värre för Nellie Å Gurra, 31 i deras klass :) Spännande!! :)
Uh, nu har ju Lapinlunas fått en ny kull me valpar, supersöta! Fastnat för en, farligt detta ;) Tik nr 6, en jättefin tjej (de är de ju alla 6) som har nästan samma teckning som Aila :) Kull H är detta :) Fina Yaga å snygga Eppu som är stolta föräldrar :) Ja sa de på skämt innan de föddes att hoppas de inte blir så många tikar för de där vill inte ja möta i utställningsringen ;) Haha, fick ja för de iaf! :)

Martina, matte till brorsan Walle, hörde av sej idag å informerade om
Lite utställningar framöver som de skulle på, vore så kul å ses! :D En i Örebro i feb å en i Karlskoga i mars :) De får de nog bli de! :) Å Slk-utställningen i Mora i mars :) Ojj Ojj, är
så mycke å se fram emot framöver!! Men först Eidsvoll å Gbg!! :D

Nää, ha de bäst, nu ska ja snart få åka hem å sova :) Föresten, ett tips på en bra serie, six feet under! Så himla bra! Sett 5 säsonger nu snart, finns 6, vill inte att de ska ta slut!!

Ha de bäst! :) Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar