fredag 11 maj 2012

Lite text för engångskull :)

Hej på er :)
Tänkte jag skulle skriva lite för en gång skull, inte bara lägga ut bilder :) Men de är ju så kul! Å en bild säger ju mer än tusen ord sägs de ju.. ;)

Aila växer å står i, fyller snart ett år, den 23 juni :) Fooooort de går, herregud! Hon har nyss fått rabiesspruta och pass så nu kan vi göra lite längre äventyrstripper :)

Hon är en väldigt lugn och lyhörd snart 11 månaders dam som verkligen lever upp till orden "no fear" :) Hon sover nu på morgonen tills vi går opp, även jag som jobbar natt :) Inte hänt en olycka (hemma) på säkert 6 månader :) Borta är de lite svårare och mitt fel att jag inte är uppmärksam nog.. Denna "på och av knapp" märks verkligen, hon är kolugn inne :) Hon har löpt för första gången, hade tikskydd och det bekom henne inte :)
Hon har nu blivit mer mysig så hon kommer och lägger sej breve oss i soffan å man slipper tvångsmysa för att få lite gos.. haha..  Älskar denna hund så fruktansvärt mycket, betyder massa!

I sommar ska vi åka på utställningsturné med de andra Lapinlunarna, (ofta Towe och Johanna) ska bli superkul! Den har ju bara börjat än så länge :) Har några vi ställt in siktet på i sommar! :D

Nu ska vi snart på valpträff också, nästa helg :) Det ska bli så himla kul, olika stationer med intruktörer, så nu ska vi nog lära oss nåt nytt! :D Verkligen glad att få ha en hund från en så bra kennel, många som är avundsjuka på deras engagemang :)

Vi går nu en allmänlydnadskurs, kommit hälften nu och det börjar komma lite nya saker :P Annars har de mest rullat på i samma hjulspår som valpkursen.. men nu så! :D

Framöver får de nog bli lite tävlingslydnad och rallylydnadskurser, ska bli spännande! Vill ha nån kurs hela tiden som håller igång motivationen :)

Mellan Aila och Wilma går det bättre och bättre med Wilma tar sej gärna "ett nyp" (haha) om hon kommer åt.. men oftast går de bra, tur Aila har mycke päls :P

Kim har köpt sej ny bil å, en volvo v70, så nu finns de ordentlig kombi för bäbis ;) <3

Med oss människor är de bara bra.. haha.. Men inte lika kul å skriva om ;)


Nej, nu får ja nog fortsätta leta klänning till Kims systers bröllop i juni, svårt!! Gaah! Kom gärna med förslag på sidor man kan hitta fina :)

Ha de så himla bra, nu har ni fått en liten uppdatering iaf :)

Over and out :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar